En vacker bild

HIttade ett jätteroligt ställe att fixa bilder 





För övrigt så börjar jag jobba efter mammaledigheten, känns både bra och tr¨kigt på samma gång, men mest bra faktiskt =)

Har tappat inspirationen... (eller hur det nu stavas)

Den är som bortblåst... .lusten att blogga alltså. Vet inte vad jag skall skriva om för det enda jag kan komma på är bara gnälligheter vilket inte är så kul att läsa.  Så vi kör på med lite vad vi pysslat med på dagarna istället.

Nu i 2 veckor har lilla Alexander blivit stor. Han har nämligen börjat på dagis!!! Han är jätteduktig och sköter sig exemplariskt. han skrattar bara åt mig i fönstret när vi säger hejdå. Härliga unge. Dessvärre behövde han ju endast vända i dörrn på dagis förren första förkylningen dök så imorgon får han vara hemma från dagis. Så nu är inskolningsveckorna över och det har gått käpprätt åt rätt åll hela tiden Härligt.

På onsdag börjar jag jobba, känns både kul och jobbigt på samma gång, men mest skönt faktiskt. Dels ekonomiskt men också skönt att få vara jobb-Hannah också. Jag har ju dessutom börjat på nytt jobb så det känns nytt & frächt.
Jag kommer att jobba från kl 13 på onsdag till kl 13,30 på torsdag. Så då vet ni ju vart jag finnes om ni mot förmodan hade undrat =) Känns lite jobbigt dock att jag ej fått mitt riktiga schema än och lite andra sådanna saker, men det löser sig nog nu när sommaren tagit slut och allt blir som vanligt igen på jobben.

Angående mitt öga så ser det inte så ljust ut, eller snarare grumligt. hahahah.
Var hos läkaren ogen häromdagen och på henne öät de som att detta kommer att ta tid och att jag kommer att få gå på kontroller lääänge. Usch. Inte så kul, men vad skall man gära. Infektionen jag hade tidigare i somras har skapat ett sår på hornhinnan samt regnbågshinnan, och de ser även ett gammalt ärr där.Eftersom ärret/såret sitter i den gröna delen av ögat alltså regnbågshinnan (om jag fattat det rätt) så är det det som orsakar den kraftiga synnedsättningen. Jag ser färger och så på vänster öga men allt är extremt grumligt och suddigt. hade jag inte vetat vad det stod som rubrik så hade jag inte sett det när jag kollar endast med mitt vänstra öga. Detta skrämmer mig mycket och hoppas verkligen att de kan hjälopa mig att få bukt med detta. Men som läkaren sa så kan vi inte förutse hur det blir med den saken. Skall dit igen på fredag om en vecka. Bläää säger jag bara...

Annars går allt sin gilla gång här hemma. Gabriel har förresten bajsat på pottan för första gången igår (eller hmm ja en tredjedel hamnade ju där iallafall resten lite sporadiskt överallt, haha). men han är duktig våran lille pojk.

Alexander har nu börjat med mer och mer mat och han äter nu gröt på morgonen ungefär en normal portion (tror jag) samt att han äter luncc vid 12 antingen lika stor portion gröt eller potatismos, han har även testat potatis/palsternacka. Han äter dessutom middag runt 17 tiden samt att han dricker nu endast 2 flaskor välling om dagen möjligtvis 3 men vid två tillfällen liksom.

Detta har gått bra med vissa bakslag i form av kräk över hela soffan, men överlag har det gått bra.

Har imget mer att rapportera så so long mother fu**ers, =)






Håller jag på att bli blind?

Börjar faktiskt bli lite orolig för det faktum att jag håller på att bli blind på ena ögat. Har nu behandlats för min åkomma i 5 dgr och inte en uns av förbättring har det blivit. Jag ringde ögonmottagningen idag för att fråga om det inte var meningen att det skulle börja kännas bättre nu. Men det gör det inte, snarare är musklerna runt ögonen så välanvända av all kisning m.m så det  känns bara BLÄÄÄÄ.. Skulle egentligen vart där på onsdag för återkontroll men får bli imorgon istället eftersom jag fick en akut tid.

När mitt öga blir bättre och jag orkar/kan läsa vad jag skriver ordentligt skall jag skriva om möhippan som var i helgen =)

Hehe märkte ni jag gjorde nyss en Cliffhanger =)

Kram på er... Bjuder på en framtida bild på mig =(


In i dimman...

Jahopp in i dimman för första gången av fem idag... Det är ju trots allt fredag....

Nä så knäpp är jag inte, men nästan. Jag har fått en ögonsalva som gör mig blind & den skall jag klena på 5 ggr om dagen, WTF.

Jag har nämligen lyckats att få en alvarlig infektion/inflammation samt sår i ögat och jag ser knappt nått alls. Läkarn skällde ut mig för att jag inte sökt tidigare och tre läkare har kollat på det och de vågar ändå inte säga orsaken till hundra %. Nu får jag behandling i form av ögondroppar 3ggr dagligen samt ögonsalva 5  ggr dagligen. Den ena mot infektion med kortison i den andra mot virus.

Jag hoppas verkligen att synnedsättningen blir bättre för som det är nu så ser jag inte ens texten på tvn, och efter jag tatt i salvan ser jag absolut inte vad det står på datorn. Jag sitter för tillfället och kollar med mitt friska öga...


Skall till ögonläkarn igen på torsdag och hoppas verkligen att de har posetiva besked att ge mig.

Mvh Hannah eller skal vi kalla mig cyklopen?

1 års kalaset.. & en egengjord tårta :)

Idag har det vart kalas här hemma. För en gångs skull valde vi att ha båda familjerna här samtidigt, finns det hjärterum så finns det ju stjärterum så att säga =) Det var supertrevligt, men såklart intensivt..

kalas ger ju mig rätten att utföra min hobby, nämligen att baka tårtor. Eller skall väll inte säga hobby egentligen för det är min andra tårta som jag gjort. men det är så kul så jag utnämner detta til m in nya hobby.. Här kommer bilden =) Ps Alexanders kusin Noeli fyllde också nu i veckan så detta var ett dubbelkalas =)

Tänk bort bakgrunden =)

Alexander 1 år..




Vikt:12 kg
Längd: 75 cm
Är duktig på: Att charma alla han ser.
Gillar att: Busa med sin brorsa och ta alla hans leksaker. Köra med bilar och låta som en bil. Krypa runt snabbare än vinden och utforska världen med hjälp av att stå och gå runt bord m.m.
Äter: Än sålänge bara potatis.
Personlighet: Alexander är en väldigt glad kille som är väldigt lätthanterlig. han skrattar mycket och älskar att leka & busa med brorsan. Han är en aktiv kille som tar för sig mycket och är en väldigt tålig lillebror som ofta vinner kamperna redan nu =)



1 år har gått & vi är så glada att just vår Alexander kom till oss. Puss på dig Alexander.

Ingen allergi...

ÖHHH VA!!!?

Var orden som kom ur min mun när läkaren idag ringde och sa att Alexander inte alls är allergisk. Testet var fel och att jag inte skall bry mig om det.

Fattar nada!!!

Men glad är jag, men lite misstänksam..


jag menar hur många gånger kan de ändra sig om samma diagnos?



RSS 2.0