Telefontid med Läkaren om en vecka..

Pratade med barnmottagningen idag ang Alexanders allergi provsvar. Sköterskan tyckte att det var en god idé att läkaren ringer upp mig på måndag. Som hon sa så hade läkaren säkert redan tänkt hinna med det på måndag efter sin semester då provsvaren var så oväntade och negativa.

Jag blir tokig av tanken att inte veta hur känslig han är, enligt proverna är han ju superkänslig. Men i ett års tid så har han ju klarat diverse smulor som han fått i sig. Tycker nästan att han blivit sämre sedan han började med medicinen mot kräkningarna. Kanske är det så att han nu inte längre får upp de små smulorna som han tidigare lyckades kräka upp utav de han inte tålde. Men vad vet jag, jag blir inte klok på det.

Han har iaf inte kräkt knappt någonting sedan han blev medicinerad. Så det känns toppen =). Dessutom skall han börja med mat på fredag då han ätit Nexium i 2 veckor, men tror jag väntar tills jag pratat med läkaren. Feg som jag är..

Kram på er

WOW PINK!!!

Jag är helt mållös, PINK är den coolaste kvinna jag någonsin sett!!! Har direkt kopieradebilder från Heidi.

Här har ni vår kväll i bilder... Fett Nice..
.


+

PINK...

Bara så ni vet så drar jag till Göteborg på Pink-konstert nu!!! ha det bäst, för det skall iaf jag ha =) NIIICE...

Omtumlande... Åsså bjuds det på en dikt!!!

Mitt liv är just nu omtumlande.. Det händer mycket i mitt liv just nu vissa mycket jobbiga saker, vissa bättre. Vet inte riktigt vad jag skall skriva

kluddar ihop en liten dikt istället .. (ja ni märker snart att jag inte är någon diktare hehe)

"Känslor högt och lågt, överallt.
En berg o dalbana av svängningar som jag inte själv kan förstå eller ha kontroll över.
Svar för svåra för att förstå, utmaningar man själv inte vill ha.
Jobbiga tankar om framtiden,- men ljuset finns där ändå. Nog skall det väl bli bra ändå, tillslut-

Verkligheten är något man får tampas med, slåss med för att snart godhjärtat besegra.
Den blir vad man gör den till, och inte tänker jag bli besegrad för det här. Aldrig i livet.
Gud om han finns har valt att bitchslappa mig men jag tittar honom rakt in i ögonen & säger VIK HÄDAN!!!
Här är jag och jag tänker leva mitt liv med glädje trots allt. TROTS ALLT!!!"


Bjuder på en bild från förr, kände att den passade =)

Jävla uppförsbacke...

Jag har tidigare pratat om vår uppförsbacke, att ständigt behöva gå i motvind uppför en tung backe. Så har mitt/vårt liv alltid varit. Jag trodde jag var ute och gick på plan mark nu, ovanför backen, men så är inte fallet.

Det var som att få en käftsmäll, stenhård, det ringde i öronen, och marken bara drogs under mina fötter. Jag skall inte klaga egentligen för det finns så mkt värre saker här i världen. Men idag är jag bitter, arg och så ledsen.

Allergitestet som Alexander nu har gjort visade inte vad jag ville eller hade trott eller ens anat. Det visade på allergi på Vete, Havre, Råg, Mjölk och Sojja. Vad finns det för honom att äta sedan? Är det ens ett tillförlitligt prov? Allergiläkaren var osäker men sa att han skall vara utan dessa födoämnen p,ga av de kraftiga reaktionerna. Jag förväntade mig att hon skulle titta på ryggen på honom där provet utfärts och le och berätta: Det är ingen allergi, möjligtvis lite på mjölk men det kommer han bli fri från snart!!!, men istället sa hon: Jag serstarka reaktioner på allt som vi testat idag, men även på testprovet och de rutorna som vart tomma. Jag kan inget annat säga än att han skall äta hel allergifritt. Sedan pratade vi lite kring det, hjärtat dunkade och jag ville bara skrika och gråta. Det får fan räcka nu...!!!

Har även fått reda på ytterligare en jättejobbig sak, som jag inte kan gå in på här.

Det är helt enkelt för mkt för mig just nu. Men det är lugnt jag bryter ihop idag för att komma igen imorn som vanligt.

Kvällen skall spenderas med tjejkompisarna, sorry tjejjer men ni får höra hela historien och en och annan tår kanske kommer men det får ni leva med. Jag vet att ni finns där för mig såsom jag finns för er. Är så glad att jag fått träffa er.

Ni vet vilka ni är...

Blixtrar & dunder, magiska under!!!!! lalalala

Japp igår på min första dag på det nya jobbet, åskade det och dundrade så tillochmed jag blev lite skrajsen för åskan. Tänk er mig ligga uppe i personalrummet där vi sover över natten, där nere har vi tio patienter med psykiska problem/störningar, ute åskar det som aldrig förr & och där ligger lilla jag. Då är man fan inte stor på jorden.

Jag tyckte mitt första dygn på jobbet gick överaskande bra, vissa saker får man ju såklart fila lite på innan man kna riktigt bra men man kan ju inte kunna alllt från början =)

Gabriel är så förbannat duktig, det första kisset i pottan EVER kom i torsdags, idag är det tisdag och han har redan slutat med blöjja för natten, tredje natten i rad nu inatt och än sålänge inga olyckor. Han passade visserligen på att både kissa & bajsa i kompisarnas trädgård när han var på kalas i söndags.

Alexander var på NÄL igår för att sätta fast lappen med allergitesterna på, han är ju under allergiutredning just nu så lappen skall tas bort imorgon bitti och den skall läsas av på torsdag morgon. Det han just nu gör är ett sk patchtest (lapptest) där de lägger ren mat blandat med någon sörja ex mjöl blandat med nån slags smörja. Detta läggs alltså direkt på huden i en hmm typ som ett isbitsfack, fast inte lika djup. Svårt att förklara. Det som testas nu är de långsamma reaktioner sånt som kan påverka ex mage m.m

Om en stund kommer Caroline & skall sova över här, då bjuds det på honungsmelon och vindruvor. För att det inte skall bli helt nyttigt, det går ju inte =) så blir det även chokladbollar. MUMS.

Btw jag har världens underbaraste man (herregud, har inte vant mig vid den titeln än) överaskat mig idag. Han lovade mig det innan jag gick och duschade, väl nere igen sitter han i soffan och ser finurlig ut. Vips så drar han fram hudlotion, det vankades massage NIIIICE, Tack älskling det behövdes =)

Ha det gött allihopa

Kram från mig...

Bjuder en liten scary bild på mig.. Borde jag bli patient istället för vårdbiträde kanske?










Gabriel har kissat på pottan... =)

Idag har Gabriel ÄNTLIGEN kissat på pottan...  Underbart, då kanske det släpper nu.... Han var så lycklig när han kissat på pottan och han fick en glass för att fira... Kolla in den här glade killen =)



Själv mår jag inte helt hundra idag,  jag antar att det bara är lite för mkt nytt i min hjärna och lite underliggande nervositet som ligger bakom illamåendet.. GAhh jobbigt är det iaf.. Nu har jag jobbat tisdag kväll, onsdag kväll, idag på dagen och kommer jobba imorgon på dagen. Vanligt vis jobbar man bara en kväll +dagen efter i sträck så det bli mer än vanligt nu för att jag går brevid.

På måndag till tisdag gör jag mitt första ensamma dygn, spännand men lite nervöst =)

Nu skall jag lägga mig lite till på soffan.

Btw nu har krille semester = lyx, just nu massakerar han väggen nere i källaren, nästa projekt nämligen...

kram på er

Mysig kväll på orust med pojkarna, synd bara att Gabbe blev sjuk..

Igår var jag lite gräsänka då Krille drog ut med grannen på partaj, visste först inte vad jag skulle hitta på. Som en räddande ängel ringer Caroline och frågar vad vi skall göra. Färden gick mot Orust illa kvickt (de befanns sig i hennes mammas hus då de är på semster) så fort krille kom innanför dörren stack jag och pojkarna..

Påvägen dit åkte jag till affären, krånglade ut båda barnen och gick och handlade. Det tråkiga i kråksången var att jag kom på när jag var på Orust att hela matpåsen stod i en kundvagn på Sparas parkering FAAAAAN..

Kvällen blev helt lysande med lite vin och cider (ja jag är som en fjortis och blandar) och pojkarna skötte sig bra. Gabriel blev väldigt trött på kvällen och somnade nästan i chipsskålen för att sedan lägga sig på golvet. Jag frågade honom om han ville sova och han svarade- JAG VILL SOVA!!! svaret var rätt tydligt =)

Jag tyckte att han var lite varm när jag sov brevid honom på natten men tänkte inte så mkt på det då det var jätte varmt i rummet. Men på morgonen var han inte i form och efter en stunds tv tittande såg jag hur ögonen var igen kletade och han kändes som en eldkammin. Dagens planer på Göksäter och sedan åka hem och bada med hans kompis Måns gick i kras. Väl hemma hade han 39,7, stackarn... Ögoninflammation har han också min lilla älskling.

Varför kan inte sjukdomarna komma när det regnar åtminstonde =)

kram på er

I augusti hoppas vi på att Alex kan börja med mat!!! & jag skall testa nytt jobb =)

Idag har vi vart hos doktorn med Alexander han har 3 problem, Reflux, Kronisk förstoppning och komjölksallergi, han ahr ju även förkylningsastma men inget som stör honom just nu. Planen ser ut som så att han skall sköta magen varannan dag med hjälp av movicol och lavemang i 2 veckor fram tills patchtestet som är 12-15 juli, efter det kommer han att få äta nexium i 2 veckor (mot sura uppstötningar) efter det bör katarren(refluxen kan amn säga) vara läkt och han skall kunna börja med mat. YEAHHH, hoppas bara att detta funkar nu, men det förutsätter vi tillsvidare.

Igår var jag och kollade på ett nytt jobb =) Det är ett hem för psykiskt sjuka, detta var jätte intressant så jag skall jobba där nu i Juli samt att jag kommer att provjobba där (dvs ta tjänstledighet från mitt andra jobb) from 1 september till 1 mars under tiden jag jobbar där skall jag bestämma vilket jobb jag vill ha.. JAG VILL HA, fattar ni, jag kommer (om jag sköter mig såklart) få bestämma hurvida jag vill jobba där eller på mitt gamla jobb. Har aldrig förr haft nått val vart jag skall jobba utan att man fått ta det man får.

Altt går så bra just nu. Det är sommar och fint väder, Alexander är under utredning, Krille går på semster imorgon och jag skall få jobba med något nytt, något som jag kan tro passar perfekt för mig. Och ännu bättre, man jobbar dygn där vilket betyder att jag kommer att jobba ca 7 dygn per månad, vilket resulterar i mer tid med barnen!!! Underbart!!!

Snart skall jag dessutom på Pink konserten!!! 23 Juli så nu börjar nerräkningen =)



NIIIIIIIICE!!!







RSS 2.0