Rösta fram min söte kille



Alexander är med i en tävling om att få vara omslagspojke i Viföräldrar. Vill ni så RÖSTA =)



http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30841

Ballerina...

Alla som känner mig vet ju att jag är lite förvirrad. Jag snurrar till det mesta och tänker inte alltid rationellt. Jag är en virrpanna helt enkelt.

För några dagar sedan fick Mathilda syn på ett par sockar och säger: Å ett par ballerina sockar, vems är det? Vadå ballerina det är Alexanders sockar. Är det ballerina sockar, jag trodde att det var en fräck design med det svarta sträcket över sockan. Trodde de skulle likna ett par skor.

Hahaha

Så inte nog med att Alexander har ett par rosa sockar, en rosa flaska nu har även haft på sig ballerina sockar utan min vetskap väldigt många gånger. Tänk vad många mammor och andra människor som funderat över mitt val av sockar på min son. Jag använde dem även som finsockar på påsk. Hahaha



Kram på er

Alexander var på återkontroll för allergin/reflux/astma/laryngomalaci, kom hem med öroninflammation. Vad hände?

Igår var vi på barnmottagningen, fick en tid där för återkontroll ang alla hans problem. Som vanligt skall vi fortsätta att inte ge mat och inga kontroller om varför verkar ske. De väntar till hösten och ser. Då är Alexander över 1 år, visst det kan hända mkt på den tiden men jag är lite skeptisk. Vi testade lite förra veckan och han har spytt mycket mer än vanligt. Men även flera dagar efter vilket får mig att fundera över om han har spytt av en annan anledning? hmm. Det blir till att testa med mat igen när han är riktigt frisk.

Ang astman så var det tydligt att vi får gå tillbaka till inhalationer 2 ggr dagligen. Det behöver han för att skydda immunförsvaret. Han har inte fått några inhalationer på kanske 2-3 veckor och nu har blivit sjuk igen, så det var rätt tydligt att han behöver dem.

Allergin behövde det inte ordas så mkt om eftersm han inte börjat med mat än och laryngomalacin låter nästan aldrig om han inte är superduper ledsen då kan man höra att det är skramligt i halsen.

Vi fick hem en remiss till öron-näsa-hals häromdagen och trodde att de kanske ville kolla Alexanders reflux på någe vis men fick svaret att det är återkoll p.ga av att han hade öroninflammation för en månad sedan. Då bad jag läkaren att själv kolla honom i öronen. Han kollade och han hade vätska och var röd i ena örat och och var "tjock" i trumhinnan på det andra. Alltså en dold öroninflammation som det tydligen kallas. Det blev ingen pencillin och vi får hoppas att det går över så vi slipper ge pencillin. Kanske därför som han har vart extra gnällig och ev kasnke därför han har spytt??? hmmm ingen aning.

Sorry att jag int bloggat så mycket det senaste. Men men ni får leva med det =)

Kramar från mig.




Gabriel har opererats.

Idag har min lilla kille vart världens duktigaste. Det var inte helt utan protester men helt klart hanterbart.

Imorse kl 7 knackade Mathilda på dörren, min personliga nanny, TACK MATHILDA. Innan dess hade jag kommit på värsta smarta idén på hur jag skulle sätta Embla-plåstret, jag försökte att säga att det är en tattuering han skall få, han utbrister plåster och pekar ut vart det skall sitta, hur duktigt som helst. Jag hade förväntat mig skrik och vrål men icke. Härligt.  Gav honom lite alvedon sen bar det iväg.

Det viktigaste på hela morgonen var att Buzz skulle vara med, hans leksaksgosegubbe i form av Buzz från Toy´s story. Buzz fick åka med i bilen i mittensätet med bälte och hela kittet. Gabriel var super nöjd.

Väl där med minus en minut tilgodo(eller ja inte tillgodo kanske men det lät bra) kom vi in och amnälde oss m.m Efter lite prat med en jättebra läkare och lite förberedelser var det dags för nedsövning. De testade först med att sticka i handen men det funkade inte (de stack fel eller nått) och stackars Gabriel var så ledsen. Han fick gräva i en låda full med gosedjur och välja ett som plåster på såren. Sköterskan tyckte att vi kunde testa med sovmask istället (de jag hade tänkt från början) hon varnade mig om att det är brutala tag när man ger honom sådant då han får ta ca 10 andetag i den. Jag har inga problem med sådant då jag vet att det är ett nödvändigt ont. Det gick bättre än förväntat och jag berättade för honom att mamma är med när han vaknar och att BUzz och Woody skulle sova med honom, att jag älskade honom. Sedan mjuknade hela han och han sov så gott.

Eftersom ingreppet inte tog så lång tid fick jag och Mathilda stressäta den underbara matlådan med goa mackor med tillbehörande gurka och saftflaskor (du är bäst Mathilda). Det var mkt gott.

Efter ungefär en halvtimme kom öron-näsa-hals läkaren och pratade med mig och berättade att han skrapat bort en hyggligt stor körtel (i dagligt språk kallad polyp men på doktorspråk är detta felaktigt) han hade kollat om det fanns vatten bakom trumhinnan det gjorde det inte. Allt hade gått jättebra.

Efter ytterligare en stund kommer Sköterskan (som visade sig vara min granne) och hämtade mig. Där låg min älskade lilla plutt och sov jätte djupt. Han hade dropp  och en grej i munnen så att han inte skulle svälja sin tunga. Efter 1 timme visade han första tecknet på att vilja vakna, han gnydde lite. Efter ytterligare en halvtimme skulle sköteskan torka lite blod frånn näsan som droppade och då vaknade han och tittade upp på honom och sa: -Jag är rädd. Han fick syn på mig och lugnade ner sig lite. Han fick lite psykbryt över att handen var lindad med gasbinda och där satt ju droppet. Han ville ha bort det och sköterskan (jag tycker de borde kallas skötaren) och sa att när han ätit glass skall vi ta bort det på handen. Han vilade ytterligare en timme hos mig i min famn och min rumpa och rygg höll på att döda mig. Tillslut när jag skulle lägga över honom vaknade han till. Vi mös där i sängen och pratade om hans nya leksaksgosegubbe Woody även han från Toy´s story, han fick den precis innan han kom in till läkaren. Efter en stund fick han äta glass, mycket gott tyckte Gabriel. När han ätit klart utbrister han: -Ta bort den (gasbindan och droppet) ochj såklart fick sköterskan hålla sitt ord och han tog bort det. Då var Gabriel på humör för att gå hem han skulle promt ner och springa. Han hade inte kissat så mkt, men ändå lite så vi fick åka hem. Gabriel har aldrig vart så snabb på att springa därifrån.

Mötte upp Mathilda som under tiden var och synat alla Näl´s skrymslen och vrår och diverse promenadstråk m.m Hon hade även lämnat in bilbarnstolen och den blev godkänd THANK YOU LORD.

Efter detta åkte vi hem och käkade taccos och la oss och vilade i soffan.

Gabriel har vart trött och slö hela dagen, förutom nu då han nyss bestämmde sig för att inte alls sova med Buzz och Woody i sin säng. Men idag är det hely okej att han är uppe lite. Han har ju vart så duktig.

Älskar dig Gabriel.

Tack ännu en gång Mathilda för hjälpen.

Mys med gammelfarmor, farfar, Giggi, Faster Frida, Moster Catrin och mormor.

Igår åkte vi ganska tidigt hemifrån (Krille var ju utvilad som få då han somnade kl 19,30 på fredagskvällen, kul sällskap NOT sådan tur att jag hade fredags mys med Mathikda och hennes två gullungar) iaf så åkte vi först hem till Krilles mormor. Jag kan fortfarande inte släppa tanken på att det heter väl gammelfarmor när det är pappas mormor? De vill ha det till att Birgit är gammelmormor men det stämmer väl inte? eller? Oavsett så var vi iaf där och hade det mysigt med lite fika. Krilles moster Nunne var också där. Har ju inte sett Birgits nya lägenhet och jag var verkligen förtjust i den, superfin!

Efter det åkte vi hem till farfar, där var även Giggi och Frida. Brudarna och Alexander satt på altanen och lapade sol medans Gabriel sprang runt och lekte och Krille och Mats svor åt den hel*etes j*äv*a bil aset etc. Till slut så fick de åkt till Odens bildelar och köpa rätt del, då var det snart gladare miner på dem.

Frida fixade fika, hon bakade kladdkaka JÄTTEGOTT, synd bara att man skall gå ner i vikt så det blev en ytte pytte slice. Men man fick iaf ögongodis haha.

När bilen inte längre lät som värsta Ferrarin (bilen lät bra mkt snabbare än vad den faktiskt gick) så åkte vi hem till mormor och Catrin, där var även Mickan och Alvin. Gabriel blev som vanlig tokglad coh lekte med Alvin.

Krille läs: Velpottan, kunde inte bestämma sig om han skulle gå på fest eller inte, efter att ha ändrat sig typ femtielva gånger beslutade han på att gå till festen iaf. Så han och Frida drog i väg till Idas 25 års fest på kvällen.
Har inte fått några direkta rapporter från honom om hur gårdagens kväll var kanske beror på att klockan är 07.16 hehe

Jag kände mig värsta duktig som har försökt (med betoning på försökt) att lära mamma datorn. Så nu har jag vart pedagogisk och lagt in allt hon kan tänkas behöva gå in på på favoriter så att hon enkelt kan klicka sig fram. Fick även skriva ut ett litet ihopskrivet papper där det står typ:

Öppna internet (på den blåa knappen) i vänstern hörn finns det en knapp med en stjärna på som heter favoriter TRYCK på den. Scrolla ner och välj ex mappen Tidningar, TRYCK på den, Välj sedan ex aftonbladet eller GP. När du är där inne tryck på de blåa rubrikerna för att läsa artiklarna. För att gå tillbaka tryck på den blå pilen längst upp i vänster hörn.

Som ni säkert förstår så är det där med dator nått helt nytt för mamma, jag tycker hon är jätte duktig =) Jag fick henne till att kommentera mitt förra inlägg (inte alls påtvingat hahaha)

Idag vaknade Alexander kl 5 alldeles för tidigt för min smak men han låg kvar i sängen och var lycklig för att sedan vid halv sju tiden lägga värsta kabeln, av stanken vaknade även Gabriel och vår dag startade på riktigt då vid halv sjutiden med en storebror som defintinvt skulle äta glass med en gång och en lillebror som hade bajs upp över öronen. Härligt!!!

Så nu sitter jag här, Gabriel sitter o käkar glass i köket (inga moralpredikningar tack!! hehe) och Alexander och smågnäller.

Nu får det bli lite pedagigisk lek med sångstund här hemma hos mormor för att kompensera diverse glassätande och allmän grinighet.

Over and out. Pöss på er....

Gå med den här gruppen!!!!

Ni som läser min blogg vet ju att jag ofta skriver om öppna förskolan. Om hur trevligt det är där, hur många kontakter jag knytit (eller heter det knutit?).

Nu e det samma visa som förra året där det snackas om att lägga ner två öppna förskolor i stan. Vi greppar halmstårn lite i frävg och jag har nu bildat en grupp på Facebook där man kan gå med. Vet inte syftet med att den finns där men med tillräckligt många medlemmar antar jag att man kan få till en schysst protest lista eller så kasnke det hjälper att vi bara finns där samlade och enade mot dessa jäcla nedskärningar.

Kom igen nu och gå med här för allas skull. För vad vore livet utan öppna förskolan?

Gå med HÄR

kram på er

Blir alldeles skakig när man tänker på det.

Läste idag om den hemska buss olyckan i måndags, där en 17 årig pojke avled.

Det kryper kalla kårar längs ryggraden och jag kan inte släppa det faktum att detta är någons verklighet, att någon i detta nu måste ta sig igenom den hemska tragedi som innefattar ett barns död, som skär stora sår i deras hjärtan, som totalt sparkar undan deras fötter. Det är så orättvist att sådant här skall få hända. Tänker på familjen, de anhöriga, kompisar, bekanta, vittnen till olyckan, alla som på något vis drabbats av den här hemska händelsen.

Ett par ord på en blogg känns så fjuttigt. Men jag ger styrkekramar till alla drabbade.


Jag är bäst!!!

Ne okej då kanske inte bäst, men jag är jävligt nöjd över mina resultat...

Midjan= -2,5 cm
Ca 5 cm nedanför naveln= -3 cm
Över röva= -0,5 cm
På vågen = -2,6 kg

Allt detta på ca 4 veckor.. Hejja mig =)





Man kan väll få drömma eller?????



Pöss på er alla

Lokal kändis!!! eller ja lite iallafall!!!

Idag var man med i Bohusläningen, lite mer försitktigt än en viss gumma som kom med värsta mittupplagan och första sida för några veckor sedan läs här.

Jag valde en mer diskret linje, en liten notis med bild på mig där jag ser allt annat än bra ut där jag förespråkar för den öppna förskolan i staden. Kanske kommer notisen in på bohuslaningen.se imorgon isåfall lägger jag in länken då. Annars KÖP BOHUSLÄNINGEN!!!

För övrigt så har dagen spenderats på just öppna förskolan, Mathilda följde med mig så vi tog oss en morgonpromenad ner. Efter öf tog vi en sväng på stan. Lika nice som vanligt..

Nu blir det mys med pojkarna innan pappa kommer hem

kram på er

Öppna förskolan för hela slanten...

Idag har jag vart på öppna förskolan i Herrestad. På förmiddagen var det 1-6 år och på eftermiddagen var det tvilling träff och Sandra fjäskade med mig som lite resurs =). Mathilda hämtade Gabriel från dagis så han fick leka med Oliver tills jag kom hem 2 timmar senare, han hade haft jätte roligt.

Det är lika mysigt på öppna förskolan i Herrestad som vanligt, sångstunden slår ju alla rekord och den är rolig tillochmed för de vuxna. Den första gruppen slutade kl 12  så jag hade en timme på mig innan tvillinggruppen började. Den spenderades med Alexander sovandes i sjalen på Ö&B. Hittade lite billiga schampoo m.m

Sedan mötte jag upp Sandra vid bussen och vi gick till tvillinggruppen. Det var jätte mysigt. Där var också Emmy och hennes underbara barn. Super trevligt. Vi bestämmde att vi skall dejta hemma hos mig nästa torsdag, mys!!!

Sedan blev det pannkakor med familjen, Mathilda och Oliver. GÖTT!!!

Nu blir det snart Greys anathomy... ////Trodde jag, blev fuskbyggarna istället...


Over and out...

Här slänger jag in en gammal underbar bild på Sandras tvillingar...

En jävla kärring på Näl och fönstershopping på Överby.

Idag fick jag ett vredesutbrott på kärrningen inne på NÄL´s personalbutik!!! Skulle lämna tillbaka Alexanders bilbarnstol som vi hyrt därifrån. Igår tvättade jag tygdelarna på babyskyddet i 30 grader enligt tvättrådet, man vill ju inte förstöra den. Och imorse torkade jag av med ajax lite på de plastiga delarna liksom, kanske inte var nogrannast i världshistorien men tyckte ändå att det var ok.

Väl där kånkade jag med den (den väger säkert 15 kg) till personal butiken, hade åkt extra dit för att lämna in den. Väl där bemötts jag av ryggtavlan av en kärring som tittar på mig surt och säger bryskt: Vänta!
Jag väntar en stund medans hon höll på med fikat till kompisen som stod brevid. Sen sa hon hej och jag förklarade att jag ville läman tillbaka det hyrda babyskyddet (bilbarnstolen). Hon nästintill fläcker den ur händerna på mig och kollar på basen och under tyget i stolen och säger att den är smutsig (det var lite dammigt kanske men inget som en liten trasa inte hade kunnat rätta till). Hon frågade om jag tvättat tyget i 60 grader och jag sa vänligt att jag tvättat den i 30 grader eftersom det stod det på tvättrådet och jag inte ville förstöra den.
Då nästan skrek hon att : Det finns en anledning till att vi skrivit det med stora bokstäver i hyresavtalet ni fick. Jag hade ju med mig den och hade sett detta också men det tog jag ju fram i morse innan jag åkte och tänkte att inte det kunde spela så stor roll. Hon förklarade att det berodde på hygieniska skäl vilket jag kan ha förståelse för. Då sa jag men då kan jag lämna kvar basen här eftersom den är så tung så kna jag torka av den om jag bara kan få låna en trasa. Men icke!!! Den skall duschas av!! Det blir bakläxa på det här. Skall jag verkligen behöva ta med alltihop hem igen, jag bor i Uddevalla. -Ja regler finns och de är tilll för att följas fick jag till svar.

JÄVLA KÄRRING!!!

Så nu får jag kånka med mig detta på måndag när Gabriel opereras, som tur är hänger Mathilda och Alexander med till Näl, känns enklast så, så har jag dessutom koll på Gabriel när vi åker bilen hem efteråt.

Efter besöket hos hos kärringen så hade vi en riktigt mysig fönstershoppings dag på Överby, hittade massa saker som va nice =) Vi strosade runt i flera timmar och käkade sen på Mcdonalds.

MYS!!!!

kram på er

Lite bilder som kan beskriva min dag!!






En riktigt rolig kväll... Upplevelse-present till Sandra och Harrys..

Dagen D (dagen för Sandras födelsedagsfest)  tillbringades med min Mickan och Alvin, var så längesedan vi träffades då de tillfälligt flyttat till Stenungsund p.ga av stamrenovering (e det bara jag som tänker direkt på "Kvarteret skatan" när jag hör stambyte?). Det blev en promenad till affären och Taccos. Mums.

Mickan körde upp mig till Sandra vid 4 tiden och jag lekte partyfixare hemma hos Sandra när jag gick lös med ballonger och serpentiner. Men min snuskiga fantasi slutade det hela med en fin penis på utsidan vid dörrn i form av två rosa ballonger som "bollar" och en lång röd/rosa balloong smidigt placerad i mitten av "bollarna". Ja ni kan ju tänka er själva!!

Sedan bev det till att sno allt Sandras smink, ne nu överdrev ja nog. Jag använde ca 0,02 procent av Sandras smink då denna människa har mer smink än Kicks lager. Snygg blev jag :).

Gästerna började ramla in runt sex, halv sju och sedan var partyt igång.

Det blev presentöppning och hon fick sååå många fina presenter (orkar inte skriva upp de här då jag har så kasst minne att jag antagligen hade glömt hälften iallafall) och efter lite teasing berättade jag för festdeltagarna (läs: de underbara söta rosa tjejjerna) att det blir -SEXPARTY-. Så en kvart senare dukades där upp stora , små, rosa, svarta, hudfärgade, vibrerande, glittrande, snurrande, kittlande, jag kan fortsätta i evigheter så väljer att sluta där.

Responsen var enorm och tjejjerna verkade tycka detta var jätte roligt, okej jag erkänner är lite stolt över min upplevelse-present.

Efter detta var det dax för att åka ner till Harrys (Tack Sannes pappa för skjutsen) där det partades vilt.

Tyvärr låg kameran hemma i lådan utan mig!!!! Så jag kommer sno lite bilder från festdeltagarna...Kommer med dem senare. Ni vill inte missa bilderna!!!!

kram på er


och Jakob, alltid lika kul att ses(och det var jättekul att höra att du läser min blogg), vad sägs om en fika nån dag vore trevligt att träffas inångång när vi är nyktra också haha




GRATTIS SANDRA 20 ÅR!!!!

Grattis gumman!!!!!

Hoppas du får en underbar dag, hehe det skall jag se till mohahahaha
*Hannah gnider händerna som Magnus Härenstam och viker sig bakåt och går likt exorcisten ner för trappen samtidigt som jag skrattar med den hemskaste häxröst, mohahahahaah* (jag har smidigt planer mohahaha)



Pöss på dig

Ännu mer röjjning, promenad och besök...

Imorse vaknade jag kl 7 av att Alexander vaknade, gav honom  välling och han somnade om.... Vid halv åtta ungefär vaknade Gabriel och kom insmygandes till mig, där myste vi en liten stund tills Alexander vaknade, ungefär kl fem över halv åtta. Eftersom jag hade fått sova så länge och så bra så kände jag mig jättepigg och jag satte igång att grejja på övervåningen.

Vid 10 (tror jag hmm) kom Mathilda hem och då hade jag redan hunnit med att städa kylskåpet, tvätta dass, plocka undan på undervåningen, rensat kläder på övervåningen, städat vårt sovrum, städat gabirels rum ca 3 ggr och gjort Alexanders välling.
När Mathilda kom var jag fortfarande inne i ett städnojjeri så med hjälp med blandannat barnpassning drog vi igång på övervåning där det blev dammat och dammsugat, och allmänt städat =). Där hittade jag ett par gardiner som låg o dammade så dem slängde jag upp i köket.

Efter att vi slängt en massa skit på återvinningstationen (som alltid är överfull) så gick vi n promenad med barnen upp till Sandra för att lämna lite överblivna barnkläder som Alexander växt ur. Gabriel fick gå eftersom min tvillingvagn dött ( han gick bort i den hemska sjukdomen punka), efter halva vägen började han vägra att gå så med lite lockning kom vi äntligen fram till Sandra. Puhh. Som tur var hade jag med sjalen så jag bar Alexander i den så fick Gabbe åka vagn. Gick i väg till Dalabergs ica och skulle köpa 2 pkt blöjjor men fick en chock då det kostade 135:- så snåla Hannah tvingade med Mathilda med bussen ner till Willys =)

Nere på stan käkade vi lite gott inne på willys(sådanna där provsmaker) och sedan shoppade vi lite tyg på Åhlens där vi dessutom tog oss ett riktigt ordentligt varv och suktade efter allt vi velat köpa. Hela tiden bar jag Alexander i sjalen och jag har inte ont i ryggen alls, den e bra den där =)

Sedan drog vi hem och Mathilda gick lös med sin Iphone på mina barn =) Alltid lika roligt.

Här är resultatet:

















Tack Mathilda för alla fina bilder...


Efter det Kom Melissa hem till oss och vi käkade god mat och hennes kille Markus hjälpte till med vår dator, den har blivit sjuk i något hemskt virus som alla andra i vår familj. Tyvärr var jag alldeles för trött och mina barn (läs:Gabirel) var på trotserihumör så sorry Melissa med familj ni fick träffa Bitterfittan Hannah... Sorry..

Nu skall jag gå o lägga mig efter en hektisk men rolig dag..

Tack alla inblandade...


Röjjning pågår!!!

Idag är det ovanvåningen som skall få sig en körare (hmm kan man säga så? antagligen inte, ehh skit samma). Jag har redan börjat med att flytta ut Alexanders byrå till hans rum och börjat rensa bland för små kläder, jag har vikt ihop tvätten och möblerat om i Gabriels rum.

Ungefär där mitt i kaoset ringer Sandra och frågar om hon och hennes mamma får komma förbi och fixa lite musik till festen på lördag. Självklart, svarade jag så super glad över lite intelligenta livsformer i mitt hus :) Vi satt o tjötade lite och fixade musiken. Härligt att träffa Sandra har saknat henne juh :)

Nu sitter jag och väntar på att Alexander skall vakna så jagkan röjja färdigt allt det som av någon konstig anledning har hamnat på golvet...

Jag och Mathilda var ju kreativa häromdagen förresten här är före och efter bild på linnet som mathilda sydde =)


Före

(ni kan ju tänka er hur klänningen ser ut utan gravidmage!)

Efter



Tack Mathilda =)

Själv var jag kreativ med lite mössor



Som vanligt är det Mathilda som står för fotandet, men när jag får en Iphone skall jag också bli duktigare!!!!

Kram på er

Ytterligare en hobby, me like....

Japp, jag har hittat ytterligare en hobby som är kul att pyssla med, nämligen scrapbooking. Har ju gillat det länge men jag har bara testat på digital scrapping innan. Det här var riktigt kul.. Kan tyvärr inte visa mitt projekt då det är ett kort som skall ges bort.. Men det var riktigt kul kan jag lova...

btw Alexander fick feber igår men hade ingen idag,hoppas vi slipper att även han blir sjuk IGEN.


kram på er

Roliga katter :)


Tre av fyra sjuka. Nu e jag less!!!

Nä nu är jag faktiskt förbannat trött på det här!!! Som jag skrev igår så var Gabriel hos läkaren och han har halsfluss, samma som mig. Krille kände sig lite nojjig och tyckte att även han kände sig lite knepig i halsen. Väl nere på närakuten igår ikväll fick även han dommen.
Halsfluss.
Tydligen verkar detta vara nån speciell halsfluss (vad vet jag) för på alla tre har läkaren sagt
- Oj oj oj det där var illa. Eller snarare
Min och gabbes läkare
- Oj oj oj det såg ila ut de dära [danskt uttal] och Krilles läkare
- Oj oj oj halsen farlig däää [indiskt uttal]



Vill bara spy på all sjukdomar, nä så skall jag väll inte säga för då får vi väl magsjuka också...GRR


Jag erkänner!!!

Jag erkänner att det inte är jag som gjort designen till bloggen men tillsvidare blir det den här. Håll till godo sålänge....

testar ,:)

resize_image_162 (MMS)

testar ,:)


Halsfluss....

Idag har jag vart på vårdcentralen med Gabriel och även p.ga av min hals. Läkaren tittade i våra halsar och han trodde att min hals skulle bli bättre med några fler dagars pencillinanvändande, hoppas det. Gabriels hals såg inte alls bra ut tyckte läkaren så där tog de även halsprov, och min duktiga kille gjorde precis vad doktorn sa hela tiden och jag är sååå stolt.

Kanske min lille grabb inte längre är så rädd för läkare.

Det blev en pencillinkur för grabben. (ytterligare en till skaran av allla pencillinkurer)


Kram på er, nu skall jag sova, blir ju inte så mkt sömn på nätterna när man är sjuk, blääää.

Dagen D, och sjuka i 19 dagar

Det är så jäkla typiskt! Idag var dagen D, alltså dagen för Gabriels operation. Han skulle tagit bort polyperna som besvärat honom de två senaste åren. Men igår eftermiddag blev han slö och mådde inte alls bra. Tempade honom då och han hade 38,4. Tänkte att det kasnke var något tillfälligt men vi anade ju. Imorse vaknade han varm som en jävla kamin --->39,4 grader. Suck. Då jag var hos läkaren i fredags och det konstaterades att jag hade halsfluss så är det ganska säkert att det är det här som han har åkt på.

Nu har vi vart sjuka i 19 dagar, har någon blivit frisk från något har den andra blivit sjuk in något annat.



SUCK

Då var det min tur.

Att åka ner till Vårdcentralen. Blääää

En super mysig helg!!!

Den här helgen har vart mycket trevlig. I fredags så kom Mathilda och Oliver över och vi hade tänkt att grilla, men precis när grillen var lagom varm och köttet skulle läggas på, öppnade sig himlen och vi fick hasta in...
Men det gjorde inte så mkt vi stekte köttet istället som åts tillsammans med den vanliga goda potatisgratängen (den från ica ).

Efter detta så tjötade vi och kollade på tv, Talang blev det.. Mkt trevligt.

Igår var vi uppe på emaus, samma gäng som dagen innan =)
Efter det så gjorde vi en favorit i repris fast vi avnjöt den goda grillade maten därute på riktigt sätt!! Mums... Innan maten spelade vi fotboll med grabbarna =) Snor lite bilder från mathilda som hon har tagit och vissa har hon även photoshoppat lite =)






Nya bloggen!!!

Hej alihopa...

Nu testar jag lite mer...




RSS 2.0