Dålig Mamma...

Ibland känner man sig som en riktig kratta till mamma. Jag hade helt missat att min lillkille är kroniskt förstoppad, hur kunde jag missa det? det kom som ett slag i asniktet när doktorn reagerade så starkt på att han inte bajsar mer än han gör var tredje/fjärde dag ca. Jag har hela tiden hört av dietisten att bajset får se ut hur som helst och bajsa hur ofta/sällan som det gör. Det är okej då Neocate är modersmjölksersättning och alltså likvärdig ammning, då får barnen bajsa hur mkt de vill eller hur sällan de vil. Men när mage-tarmspecialisten hörde detta att han bajsar så sällan blev han mer eller mindre chockad.

Nu har jag under en månads tid fört bajsdagbok och nu förstår jag att han är kroniskt förstoppad. Om han inte bajsat på 3 dygn skall jag ge honom lavemang och jag har redan fått göra det 2 ggr. I fredags var han helt slut efter lavemanget att han la sig ner och nästan däckade. Min stackars pojke.

Dumma mamma som inte lyssnat på sitt hjärta om att det kännts konstigt att han bajsat så sällan och att jag fick hjälpa honom att bajsa när han var mindre. FAAAAN.

Nu skall han tillbaka till läkaren på torsdag, då får vi se om de vill göra något mer för hans mage innan han får reflux medecin.


Vill bara att han skall få må bra nu och kunna äta mat NUUU....

Suck...

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

stackarn :( hoppas d löser sej för er nu vännen

2010-06-30 @ 12:21:15
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0